perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Tänä vuonna pääsiäisen laitto kotiin jäi melko vähälle.
Hiukan keltaista ja vihreää tupaan ja siinäpä se.

Pari viikkoa sitten keräsin koivunoksat maljakkoon
ja ne ovat nyt kauniin vihreitä ja tuoksuvia.
Oksissa on Pentikin linnut koristeena.

Iloista pääsiäistä kaikille!


20 kommenttia:

 1. Hyvää Pääsiäistä!
  Kauniita ovat koivunoksan, mistä sainkin vinkin lähteä niitä kerämään.

  VastaaPoista
 2. Iloista pääsiäistä myös sinne!!!:)

  VastaaPoista
 3. oi tekee mieli murskata sormissa noita koivunlehtiä. täytyy varmaan itsekin hakea oksia sisälle. Ihanaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 4. Kaunist on ja ihanan keväist ♥

  VastaaPoista
 5. Söpöt pienet koivunlehdet <3 Iloista pääsiäistä myös teille!

  VastaaPoista
 6. Söpöt koivunlehdet, ja kauniita kuvia! Meilläkin jo muutaman päivän olleet koivunoksat sisällä, katsotaan koska puhkeavat nuon ihanalle lehdelle :) Mukavaa Pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia Arja ja Villa Harmonia :)

  VastaaPoista
 8. Iloista pääsiäistä myös sinulle, Katariina!

  VastaaPoista
 9. Kuule kysyisin tämmöst ku olet kova tuunaamaan ja maalaamaan ♥ Sul on toi ihana vanha peilipiironkki, minkä olet maalannu valkoseks ni mil olet sen maalannu ? Jos ajattelet ny jälkkeenpäin sitä hommaa et olet ens hionnu ja sit maalannu ni oliks kauhia urakka ja tekisitkö uuresta ? Mul olis maalattu vanha peilipironkki ja mietin sen uurellee maalaamist tai siis mies maalais ja mä hioisin hah ku en maalaa ku huuliani ;)Mietin vaa et kui kauhia savotta se sit olis ? Sun peilipiironkis on kyl torella kaunis ♥

  VastaaPoista
 10. Hei Johanna, peilipiironkin olen maalannut Tikkurilan Empire-maalilla, mutta nykyään käytän Tikkurilan Helmi-maalia, koska se on vesiohenteinen ja mukavampi käyttää. Olihan siinä hommaa, mutta tekisin sen uudestaan, lopputulos palkitsee :) Ja kun tästä kelit lämpenee ja voin taas hioa ulkona, niin minulla on muutama projekti odottamassa ulkovarastossa :)

  Suosittelen maalinpoistoa ennen hiomista jos sun piirongissa on paksu maalikerros. Se hiominen kun on niin työlästä ja tylsää..

  VastaaPoista
 11. Kiitos nopiast, vastauksest ♥ Meinattii kans tota tikkurila Helmi-maalii laittaa, just ku on mukavamppi käyttää ♥ Nii sillai mäki ajatteli, et kyl se lopputulos sit palkitsee koko savota ♥ Ulkon mäki meinaan hiota isän hiomakoneel ja tääl on jo ny semmosest kelit et vois alkkaa hommii :)
  Mun täyttyy miettii tota maalinpoisto hommaa ku isä oli sitä mielt et vaan hion sil koneel maalipinna mataks ku on ny kiiltävä, mut täyttyy kattoo ny mikä on järkevint loppupelis ♥
  Meil on työnjako sillai et mä hion ja mies maalaa ku tosiaan maalaan vain huuliani hah ;)Sul on kyl torel kaunis toi peilipiironkki et sen maalaus kyl kannatti ♥ Kiitos viel ja palattaa taas asiaa ♥

  VastaaPoista
 12. Kyllähän se pinnan hiominen riittää, jos ei ole paksu maalikerros. Olen itsekin tehnyt niin joissain huonekaluissa. Joissain on taas ollut neljäkin eri maalia pinnassa niin olen nähnyt parhaaksi poistaa maalin ja hioa paljaalle puupinnalle niin on tullut hyvä lopputulos.

  Työniloa teille :)

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia!
  Kyllä hiirenkorvat koivun oksissa on ihanat ♥

  VastaaPoista