maanantai 14. tammikuuta 2013

Ensi talveksi..


Pitihän se tämäkin sitten saada..
Racoonin sydäntoppahaalari koossa 128cm.
Ihastuttiin tähän Ainin kanssa molemmat.
Niin hempeä ja ihana.

Haalari oli vielä liian iso Ainille kun soviteltiin, 
voi olla että ensi talvenakin on vielä liian reilu.Tilasin myös Ticketiltä kaksiosaisen talvisetin,
kun Aini on puhunut että mieluummin sellaista
käyttäisi eskarissa haalarin sijaan..
Mutta se on vasta postissa tulossa, kuten
myös paketti Pomp de Luxilta.. 
Palaan siis niihin myöhemmin :)

Kivaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Meille on tulossa sama haalari, tosin vähän pienemmässä koossa ;) Jännään tuon mitoituksen kanssa, toivottavasti ois sopiva. :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on tämä pienempänä, vauvojen mallisena koossa 86cm. Tai onhan se vähän erilainen kun sydän on kokonaan lila ja pilkut on vaaleanpunaisessa kankaassa :)

  Ainilla on nyt käytössä tämä sama haalari (liilana) koossa 122cm ja koska sekin on vähän reilu niin luulen sen mahtuvan vielä ensi talvenakin. Jos ei niin sitten tämä uusi pääsee käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Osaatko sanoa tuosta mitoituksesta minkälaista se on?, netistä luin vain että normaalia... :D Meidän Ida on nyt n. 92cm pitkä ja vaatteissa koko 98 on nyt juurikin hyvä, hippasen reilua vain. Ensi talveksi otin koon 104 tästä haalarista. :o

  VastaaPoista
 4. Aini käyttää nyt sisävaatteissa kokoa 110/116cm, housut pitää olla jo 116cm. Elokuussa ostin 116cm haalarin Ainille ja sovittaessa se oli juuri silloin sopiva joten vaihdoin sen 122cm haalariin että menisi koko talven.. Mitoitus on mun mielestä normaalia tai hiukan niukkaa. (Tai sitten tuo haalarin malli ei vaan ole Ainille paras mahdollinen.)

  Mutta esim. verrattuna Fransa Kidsin 122cm haalariin, on tuo Racoonin 122cm ainakin kokoa pienempi.

  Olikohan tästä nyt mitään apua? Toivotaan että sun kokoarvio osu oikeaan :) Mutta varmaan aika hyvin Racoonin haalarit saa myytyä eteenpäin, jos tuli hutiostos :)

  VastaaPoista