perjantai 27. helmikuuta 2015

Patakaappi


Ehkä parhain kirppislöytöni tulee tässä, vanha patakaappi.
Se löytyi SPR-kirppikseltä viidelläkympillä. Halvalla lähti :)

Kaapissa oli alunperin outo petsi(?) pinnassa, joka lähti 
pyyhkimällä pois. Maalasin kaapin Tikkurilan Empire-maalilla,
sävyllä M423 (granaattiomena). 

Nyt on Liinalla hieno lelukaappi ♥


Hyvää viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Hieno kaappi- ja herkullisen värin olet valinnut ♥ Mä olen myös tehnyt paljon hyviä löytöjä Spr:n kirppikseltä, siellä on (useimmiten) sopivat hinnat ja valikoima vaihtuu tiuhaan. Nyt olisi kyllä kapea, korkea kaappi ruokatarvikkeille etsinnässä- täytyykin taas alkuviikosta käydä piipahtamassa kirppiksillä. Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläpäin on SPR-kirppiksillä aika vaihteleva hintataso. Jotkut tuotteet ihan selkeästi ylihinnoteltuja mutta välillä tekee löytöjäkin :)

   Poista
 2. Komppaan edellistä ja sanon myös, että onpa herkullinen väri ja sopii hienosti seinän sävyn kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kaappi! Olet käyttänyt ilmeisesti paljon tuota Empire-maalia(kiitos, että mainitset värikoodit ja maalin:), olet kertonut, että se on hyvä maali näihin huonekalujen maalauksiin. Itselläni ois yks vanha pöytä maalattavana ja olisi aikomus ostaa tuota samaa maalia, onko miten riittoisaa? Peittääkö kaksi kerrosta riittävästi? Kuinka paljon sulla esim meni tuohon kaappiin maalia? Kiitos etukäteen vastauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä käytän paljon Empire-maalia. Paljon olen käyttänyt myös Helmi-maalia mutta koen Empiren paremmaksi vaikka välineiden puhdistus tms on tietenkin hankalampaa liuotinpohjaisen maalin kanssa. Pöytään laittaisin ehdottamasti Empireä, koska ainakin valkoinen Helmi-maali imi kaikki kahvitahrat ym itseensä kun sillä joskus sohvapöydän maalasin..

   Kaappia varten ostin 0,9l purkin ja maalasin sillä myös jakkaran sekä pienen hyllyn ja maalia vielä jäi n. 1/3 jäljelle. Kaappi tarvitsi vain kaksi kerrosta maalia mistä olin vähän yllättynyt. Johtui varmaan tummasta sävystä. Valkoista ja vaaleita maaleja maalaan yleensä 2-3 kerrosta + valkoinen pohjamaali.

   Toivottavasti vastauksistani on apua :) Kysy ihmeessä lisää jos jokin mietityttää :)

   Poista