maanantai 8. helmikuuta 2016

Tuvan uusi järjestys osa 2.


Viikko sitten kerroin meidän tuvan muutoksista ja esittelin uudistuneen ruokailutilan. Nyt on vuorossa tuvan toinen puoli, olohuonetila. Kuvissa näkyy myös ihana rokokoosohvani josta
 koko tuvan muutos lähti liikkeelle.

Miltäs olohuone ja uusi sohvani näyttää?

Itseäni hiukan häiritsee nuo sohvan punertavat puuosat ja 
mietinkin uskaltaisiko tehdä niille jotain..


16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Teillä on niin kauniita huonekaluja, erityisesti tuo valkoinen tupakaappi on niin <3 <3 ja ihania mattoja :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sohva! Minä etsiskelen jotain vastaavaa ehkä nojatuolimallista makuuhuoneeseen. Vähän kyllä rajoittaa se, että haluaisin kohtuullisen vaalean, koska makuuhuone on tumma. Missähän blogissa oli vähän aikaa sitten muutettu juurikin nuo puuosat, höh enpäs nyt muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sohvaan kuuluu myös kaksi nojatuolia jotka ostin samalla. Tykkään kovasti tuosta vihreästä samettikankaasta. Toivottavasti sinäkin löydät mieleisesi :)
   Tule kertomaan jos blogin nimi muistuu mieleen, olisi kiva nähdä muutoskuvia.

   Poista
  2. Juu, tuo kangas on kaunis ja yleensähän näissä onkin juuri tummia värejä, mitkä erottuu edukseen vaaleassa tilassa. Olisi kiva nähdä kuvat nojatuoleistakin vai ovatko ne jo löytäneet paikkansa? Tulen kertomaan, jos muistuu mieleen :)

   Poista
  3. Toinen tuoleista on tuvassa, vilahtaa tuolla aiemassa postauksessa. Instagramista löytyy myös kuva nojatuolista, olen siellä nimellä katariina.aho :)

   Poista
 3. Kauniilta näyttää. Toimisiko puuosat vaaleina tai sitten tummempina. Jotain tuota sävyä kuin teidän tapetissa tuo ruskea. Pinterestistä löytyy vaikka minkälaisia tuunauksia rokokoo sohvista, käy kurkkaa! Hyviä ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru :) Valkoista tai tummanruskeaa oon ajatellut. Niitä molempia värejä löytyy meidän muista huonekaluista. Täytyy tutkia Pinterestiä :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :) Maalasin juuri vastaavan sohvapöydän Vintage paint - kalkkimaalilla. Erityistä plussaa koko maalissa on se, ettei erillistä pohjatyötä tarvitse tehdä. Sävynä mulla oli chocolate brown, joka on juuri sopivan kylmä sävy peittämään punaisuuden. Tietysti on makuasia, pitääkö täysin mattaisesta maalipinnasta. Ja desin purkki riittää hyvin, useaampaankin kerrokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy harkita tuota vaihtoehtoa. Kalkkimaaleja taitaa olla vain mattapintaisina..?

   Poista
  2. Mattapintaisia juu.. Mutta ainakin vanha vanto myy jälkikäsittelyyn tarkoitettuja vahoja samalta merkiltä. Niistä voisi ehkä saada haluamansa kiillon? :)

   Poista
  3. Näin muistelinkin. Täytyy miettiä.

   Poista
 5. Tykkään tuosta sohvasta! Teillä on muutenkin niin kaunista!

  VastaaPoista