sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Remontoitu makuuhuone


Oho, edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo liki kuukausi.
 Tässä nyt vihdoin kuvia meidän uudesta makuuhuoneesta.

Makkarin pintaremontti valmistui jo viime kuussa ja nyt alkaa olla sisustuskin siellä sellainen kuin alunperin ajattelin. Työnjako oli meillä hyvin simppeli, minä tapetoin ja mies nakutteli uudet listat paikoilleen. Tapetointi oli yllättävän helppoa, ihan turhaan taas etukäteen mietin ja murehdin. Helppouteen vaikutti varmaan myös valitsemani tapettimateriaali, non-woven, jonka ei tarvitse vettyä vaan liima levitetään suoraan seinään ja tapetti nostetaan päälle. Vasta seinällä leikkasin myös tapetin oikeaan mittaan kohdistamisen jälkeen. Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen, tulen varmasti tapetoimaan toistekin.


Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

♥ ♥ ♥ 


22 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen. Oot sä taitava kun yksin tapetoit.
  Ihana toi lipasto. Teillä on kivan kokoinen makkari.
  Meillä aika pieni, ei mahtuis tollanen lipasto. :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Meillä oli ennen vielä isompi makkari mutta vaihdettiin tytön kanssa huoneita, nyt sillä on enemmän leikkitilaa :)

   Poista
 2. Voi, niin ihana! ❤

  VastaaPoista
 3. Hei. Oletko maalannut tuon rautaisen pinnasängyn? Millaista maalia käytit? Kerrassaan ihana makuuhuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, olen maalannut. Maalasin ensin Tikkurilan Empirellä ja päälle kalkkimaalilla.

   Poista
 4. Voi, miten kaunis huone! Aivan ihastuttava tapetti.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana makuuhuone ja etenkin tapetti. Muutenkin niin kauniita yksityiskohtia. Katseeni osui myös kauniiseen virkattuun päiväpeittoon, upea. <3

  VastaaPoista
 6. Tapetissa on reilusti väriä ja kuvioita, arvostan! Kunnon tapetti tekee huoneesta kauniin ja tietysti siihen päälle vielä nuo upeat huonekalut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tapetointikuume vaan kasvoi tämän rempan myötä..

   Poista
 7. ihailin tuota tapettia itsekin, on kyllä seinässä vielä hienompi mitä verkossa tarkasteltuna!! ihana! tosi onnistunut uudistus teillä:) ja toi turkoosi sänky, wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän jännitti tilatessa, miltä tapetti tulee näyttämään seinällä.. Mutta tosi tyytyväinen olen lopputulokseen :)

   Poista
 8. Kaunis tapetti ja oi mikä pönttö uuni :) Minullakin tapetin etsintä käynnissä. Mikä tapetti tämä on?

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tuo tapetti <3 Harkitsen julkisen tilan tapetointia sillä ja kysyisinkin että onko tapetti enemmän sinapinkeltainen kun on kauhean vaikeaa hahmottaa eri kuvista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sanoisin väriä tummankeltaiseksi. On enemmän sinapinkeltainen kuin puhtaankeltainen. Jossakin valossa näyttää tumman beigeltäkin.

   Poista
 10. Oon itekkin katellut ellokselta tätä aivan ihanaa tapettia! Harmillisen vähän löytyy kuitenkin tietoa netistä. Miten tapetti on kestänyt kulutusta? Kestääkö tapetti kosteella pyyhkimistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä ainakaan mitään käytönjälkiä tapetissa näkyvissä. Kestää kyllä pyyhkimistä, tapetin pinta on hiukan liukas, olematta kuitenkaan kiiltävä.

   Poista