tiistai 1. elokuuta 2017

Pihalla..


Niin vaan vaihtui heinäkuu elokuuksi ja postaustaukokin venyi ja venyi.. Nämä kuvatkin on odottaneet pitkään koneella ja monta kertaa meinasinkin tulla tänne kirjoittelemaan mutta aina se jäi. Välillä käy mielessä onko koko blogi tullut tiensä päähän kun postaustahti on aika lailla harventunut. En taida tätä kuitenkaan raaskia kokonaan lopettaakaan..

  No, pihalla on kuitenkin tapahtunut!
Portaiden kaiteet on nyt kokonaan maalattu ja olen tehnyt kukkapenkin tuohon verannan ison ikkunan alle. Perennat lähti siinä hienosti kasvuun ja humalat on kiivennyt jo yli metrin mittaan. Portaiden toiselle puolelle istutin köynnösruusun ja laajensin nurmikkoa hieman isommaksi. Vähän jännitin nouseeko tuosta savimaasta mitään, mutta nyt jo vihertää :) 
Kivaa viikkoa kaikille!

Ps. Instagram ja facebook päivittyy hieman blogia useammin. 


14 kommenttia:

 1. Nyt on kaunis sisääntulo, melkoinen homma tuossa on ollut, mutta kannatti.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! Voi kun itsekin jaksaisi... Meillä pitäisi tehdä pihalle kunnon facelift ja miettiä kaikille (enää elossa oleville) istutuksille järkevämmät paikat. Ja kivetyksiä pitäisi fiksailla, ihan tuhottomasti puskee rikkaruohoja, kun aikanaan ne on joku tehnyt huonosti ilman aluskankaita. Mutta ei taida tälle(kään) kesää enää mitään tapahtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enemmän olisi meidänkin pihassa tekemistä kuin valmista mutta pikkuhiljaa..

   Poista
 3. Hieno piha Teillä! Kivet ovat mainio ja kaunis sisustuselementti pihapiirissä.
  Antoisaa elokuuta Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin kovasti noista kivistä.

   Poista
 4. Hei!
  Voi olla, että näen väärin ja pahoittelen turhaa kommenttia jos niin on. Mutta pakko kysyä, että ei kai noissa kukkapenkeissä ole multa suoraan talon puurakenteita vasten? Se olisi tosi huono juttu talolle. Oikein kauniilta näyttää kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, periaatteessa oikein näet ja tosi tärkeä huomiohan tuo on. Kukkapenkki on puuta vasten (suodatinkangas välissä kyllä) mutta tuo ei ole talon rakennetta. Veranta on rakennettu vanhan terassin päälle ja nuo laudat, joita vasten kukkapenkki on, on aikoinaan laitettu esteeksi ettei terassin alle näe. Eli jos lahoavat, ne voi napsasta siitä pois. Olen kyllä siinä käsityksessä että kestopuu ei lahoa..?

   Poista
 5. Hienon kukkapenkin oot tehnyt. Kukat kasvavat kovalla vauhdilla.
  Älä ihmeessä lopeta kirjoittelua, kiva on lukea blogiasi.Jos ei jaksa voi sitten pitää taukoa.

  VastaaPoista
 6. Hienolta näyttää!! Ihania kuvia:) Oikein kaunista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunista <3 Ilo silmälle <3 Mukavaa tiistai iltaa <3

  VastaaPoista