tiistai 22. elokuuta 2017

Uskomaton roskalavalöytö!


Koko kevään ja kesän etsiskelin meidän verannalle sopivaa vanhaa puusohvaa. Tuntuivat olevan kiven alla. Yhden löysin ja sovin siitä kaupatkin mutta myyjä perui viime hetkellä. Aloin tulla epätoivoiseksi ja meinasin tehdä jo tilauksen yhteen antiikkiverkkokauppaan. Mietin liian kauan ja sieltäkin kerkesi mennä haluamani mallinen sohva.

Viime viikolla selasin facebookia ja paikallisessa roskalavaryhmässä tuli vastaan mitä täydellisin puusohva. Juuri sellainen koristeellinen mistä olin haaveillut. Sovin haun samalle päivälle ja niin minusta tuli onnellinen puusohvan omistaja.

Yksi jalka on sohvasta poikki, se täytyy jossain vaiheessa vielä korjata ja mietin vielä maalaisinko koko sohvan.. Ainakin kansi kaipaa maalia, se on nyt paljaalla puupinnalla kun purin siitä vanhan kangaspehmusteen pois. Iloista viikkoa kaikille!

♥ ♥ ♥ 


20 kommenttia:

 1. No aivan ihana löytö! Kuin teille tehty <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis. Sopii tuollaisena vaaleana/harmaanakin (?) kyllä mielestäni teille upeasti. Vaikka oikean löytyminen kesti, jokin alitajunnassasi varmaan kertoi ensimmäisistä, että kaikki ei täsmännyt. Hyvä, kun maltoit odottaa oikean löytymistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, harmaa on ja mukavasti jo vähän patinoitunutkin. En taida maalata, ellei katkenneen jalan takia jouduta tekemään isoja korjauksia.. Niinpä, hyvä kun odotin :)

   Poista
 3. Oho, todellakin uskomaton löytö! Aivan ihana puusohva! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi tarina päättyi onnellisesti. Aivan ihana puusohva.

  VastaaPoista
 5. Olipa kyllä uskomaton ja uskomattoman ihana löytö! Toisen roska on toisen aarre :)

  VastaaPoista
 6. Ihan uskomaton löytö ja vielä ihanan värinenkin.:)

  VastaaPoista
 7. Upea löytö!
  Hyvää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Oi miten upea löytö ja ihana väri! :)

  VastaaPoista