lauantai 16. syyskuuta 2017

Keltaista, keltaista


 Kauniin kimpun kävin keräämässä kukkapellolta maljakkoon. 
Tunnistaako joku kasvia? Lupiinilta näyttää mutta on vähän pienikokoisempi ja kukkia on vähemmän kuin villilupiineissa. Ihana kuitenkin. Vein kimpun makkariin jossa se saa säteillä kilpaa keltaisen tapetin kanssa.


Kivaa viikonloppua kaikille!

♥ ♥ ♥ 


6 kommenttia:

 1. Satuin selaamaan jotain vanhaa ympäristöopin kirjaa kun olin juuri lukenut postauksesi ja kirjan sivuilta pomppasi heti silmiini tämä kukka. Se on niittynätkelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, googletin niittynätkelmän ja kukka on samannäköinen mutta lehdet erilaiset. Tuosta maljakosta vähän vaikea lehtiä varmaan hahmottaakaan..

   Poista
 2. Hei! Näyttää kyllä ihan keltalupiinilta. Meillähän se ei kasva yleensä villinä luonnossa, mutta olisiko levinnyt jostakin viljellystä kukkapenkistä pellolle? Keltalupiini on kaunis mutta muistaisin että on myrkyllinen, pitänee tarkistaa.
  Aurinkoista syyskuun loppupuolta toivottelee Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltalupiinia instagramin puolellakin veikkailtiin ja se se taitaa ollakin. Sitä kasvaa meillä siis ihan sellaisella viljellyllä kukkapellolla missä on mm. auringonkukkaakin :)

   Poista
 3. Sekaannunpa minäkin tähän, vähän kyllä jälkijunassa. Entäs jos kasvi onkin vuorirevonpapu? Kasvaa vanhojen talojen ja pihapiirien paikoilla. Googlaapa tuolla hakusanalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, googlasin ja kukka on tosi samannäköinen mutta lehdet vähän erilaiset..

   Poista