maanantai 20. elokuuta 2018

Pentujengi!


 Pohjolan pihamaalla seikkailee kuusi suloista kissalasta. Tämän kesän pennut ovat poikkeuksellisen ihmisrakkaita, tosi uteliaita ja innokkaita tulemaan syliin. Ja sehän sopii meille oikein hyvin. Varsinkin lapset ovat innokkaita kissanhoitajia ja sylittelijöitä. Lapset on antaneet pennuille nimetkin, joukossa on ainakin Pörrö, Vanilja ja Taikuri.. Hurmaavia, eikös?
Mukavaa viikkoa kaikille!

♥ ♥ ♥ 


12 kommenttia:

 1. Miten hellyttäviä! Pakkohan noita on ottaa syliin. <3

  VastaaPoista
 2. En ehkä kestä, miten suloisia <3. Vaihtaisin mieluusti meidän pihalle tänä kesänä ilmestyneeseen seitsemään fasaaniin :D. (Kukko, kana ja viisi poikasta, joiden seassa seikkailee sujuvasti myös yksi pulu, joka vissiin kuvittelee olevansa fasaani myös..)

  VastaaPoista
 3. Nättejähän ne on,mutta kehoittaisin harkitsemaan kissasi leikkausta. Vastoin yleisiä käsityksiä,se Ei vähennä niiden saalistusintoa Eikä niiden tarvi saada yhtään pentuetta ennen leikkausta. Vuosien kokemus eläinsuojelutyöstä on opettanut sen,että kodittomia riittää..😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentistasi. Meidän pennuille on aina löytynyt hyvin uudet kodit. Mutta kyllä meidän Lilli jossain vaiheessa leikataankin.

   Poista
 4. ihana terhakka kissaseisoja.minäkin haluaisin,mutta meidän vanha ukko ei taida tuntea isällisyyttä.miksi vain rotukissoja on lupa teettää urakalla jos huolehditaan hyvistä jatkokodeista.tyttäreni osti rotukissan kasvattajalta jolla oli 20 kissaa.ihan hyväksytty kasvattaja.sitten kun kissaukosta aika jättää täytyy houkutella miesukko ottamaan 2 kissaa.en voi ottaa löytökissatalosta,kissoista tulee leikattuja vapaantien vapaita kulkijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tärkeintähän tosiaan on että kun kissan ottaa, siitä myös huolehtii. Oli rotukissa tai ei :)

   Poista
 5. Ihania! Voi ihan tuntea miten kevyitä pikku palleroita ovat. <3

  VastaaPoista